Boka demo

Loggamera och Sally R inleder samarbete för att förbättra klimatet i fastigheter

Samarbetet bryggar över gapet mellan lokala ventilationsanläggningar och smarta optimeringstjänster online. Det skapar en nyckelfärdig standardlösning som är enkel att installera, snabb besparing och oöverträffad spårbarhet och uppföljning.

Optimeringstjänsten ADA från Sally R, som styr ventilationssystem mot ett önskat inomhusklimat till så låg energiförbrukning som möjligt, finns nu tillgängligt genom Loggameras IoT-plattform för fastigheter.

Tjänsten finns tillgänglig idag genom Loggameras plattform.

”Vi på Sally R är väldigt glada för det här samarbetet med Loggamera som gör ADA ännu mer tillgänglig och enklare att implementera för fastighetsbolag runtom i världen. Vi och Loggamera delar synen på hur fastigheter kan styras mer intelligent för att både spara energi, men också för att förbättra inomhusklimatet. Genom att samarbeta med IoT-plattformar gör vi ADA till en naturlig del av varje fastighets styrning och resa mot optimerad energianvändning”, säger Fredrik Tunberg, VD på Sally R

”Samarbetet med Sally R visar på värdet av partnerskap och samarbeten, där vi kompletterar varandra och erbjuder kunden ett större värde snabbare. Vi har gemensam syn på optimering när det kommer till inomhusklimat. Energibesparing är en. Bra miljö är en annan. Att göra integrationen och erbjuda lösningar tillsammans var ett enkelt beslut”, säger Jens Collin, CEO på Loggamera AB

Logga in

Change language