Boka demo
Fastighetsenergi 2023

Välkommen att besöka oss på Stockholmsmässan och Fastighetsenergi 25 april 2023.

Om Fastighetsenergi 2023 – Arena för framtidssäkrade byggnader

Energifrågan och optimerade system är centrala för alla som äger, utvecklar och förvaltar fastigheter – både för att minska klimatpåverkan, spara ekonomi och skapa robusta, framtidssäkrade lösningar. Att minimera svinnet och hitta de smartaste lösningarna kan bli avgörande. Stockholmsmässan i samarbete med Installatörsföretagen bjuder nu in till ett möte med Sveriges främsta experter och innovatörer inom fastighetsenergi.

Här får du ta del av kunskap och lösningar inför energirelaterade beslut som kan förbättra ekonomi och prestanda för såväl befintliga som nybyggda fastigheter. Vi sätter fokus på värdeskapande, hållbara och praktiska lösningar som kan användas idag.

Välkommen till en konferens mellan installatörer, innovatörer, beslutsfattare, teknikkonsulter och fastighetsägare.

Boka din biljett här.

Logga in

Change language