Boka demo

STOCKHOLM April 2016. Loggamera AB, utvecklare av smartare värmesystem, har lyft ComfortZones värmepump till molnet.
Tack vare Loggameras unika molnplattform kan nu ComfortZone erbjuda sina kunder möjligheten att helt fjärrstyra sina värmepumpar.
Det sen tidigare prisbelönta användargränssnittet är nu tillgängligt i sin helhet ifrån mobilen på samma sätt som vid värmepumpen.
Tjänsten som Loggamera levererar möjliggör, förutom en kostnadseffektiv app för fjärrstyrning i alla moderna mobiler och surfplattor, även fjärrsupport och möjlighet att följa trender, felsökning och automatisk styrning.
”För oss var det naturligt att ta steget till molnet för att ligga i framkant av utvecklingen kring värmesystem. Vi valde Loggamera eftersom de hade en beprövad plattform och kunde göra värmepumpen till en del av det smarta hemmet”, säger Staffan Bertland, försäljningschef på ComfortZone AB.

”Vi har sen ett par år tillbaka levererat lösningar för fjärrstyrning och servicefunktioner åt värmepumpsinstallatörer i vår molnplattform. Affären med ComfortZone är vår första levererade lösning för tillverkare vilket ytterligare visar styrkan och flexibiliteten i vår plattform. Samarbetet har gått bra och integrationen kom på plats på väldigt kort tid”, säger Marcus Sjödin, sälj- och marknadschef, Loggamera.


ComfortZone AB – Utvecklar en högeffektiv frånluftsvärmepump med steglös effekt upp till 6,5kW.
Kunder är husbyggare, mindre industrier och privatkonsumenter.
Loggamera AB – Utvecklar och levererar molntjänster och funktioner i en plattform speciellt framtagen för de unika krav IoT-produkter (Sakernas Internet) ställer kring bl.a. tillgänglighet, bandbredd, protokoll och hastighet. Kunder är värmepumpstillverkare och installatörer.


För ytterligare frågor, kontakta:
Staffan Bertland, försäljningschef, ComfortZone AB, stbe@comfortzone.se
Marcus Sjödin
, sälj- och marknadschef, Loggamera AB, marcus.sjodin@loggamera.se

Logga in

Change language