Boka demo

Loggamera deltar i Täby företagarträff den 27:e april 2017 kl. 12-18, mötesplatsen för Täbys entreprenörer. Förutom temat hållbara affärer, med syfte på både affärsmässighet och miljö kommer årets företagare i Täby att utses. För första året hålls eventet i nya kommunhuset!

Vi ställer ut med en monter där vi kommer diskutera smart och hållbar övervakning av värmesystem på ett affärsmässigt som miljömässigt sätt.

Vill du veta mer inför eventet eller boka in ett möte med oss i anslutning? Kontakta Jens Collin för tidbokning eller mer information.

Ses där!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound

Logga in

Change language